keskiviikko 2. toukokuuta 2012

i'm gonna live my life, no matter what we party tonight


Heips! Viime viikonloppu meni iha pirun nopeesti. 
Elikkä siis viime torstaina lähettii joukkueenkaa pelaamaan sinne viroon ja 95 pojat oli mukana. Ilta meni suht nopeesti ku oli vähä väsyny fiilis ja kökötettii siel laivas ja kierreltii ja kaarreltii kauppoi läpi. 
Ei sieltä laivast tarttunu ihmeemmi mitää mukaa paitsi syötävää..
Päästiin viron satamaan joskus 10 maissa ja sieltä jatkettiin ulos ja etittiin meijän bussi joka oltiin tilattu kuljetuksia varten. Päästii hotellille ja siellä suurinpiirtein suoraan huoneet saatuamme, mentiin huoneisiin ja levittiiin sinne.
 Noora oli munkans samas huonees ja julle siel pyöri meijän mukana:)! Seuraavana aamuna herätys olikin jo aika aikasin koska piti mennä jo 7 aamulla aamupalalle koska eka peli alko jo 11 åif:ffää vastaan ja matkoissa kesti jonkinaikaa. Pelien välissä käytiin ''tankkaamassa'' jota noora aatteli että me mennään tankkaamaan bussi vaikka lähinnä tarkoitus oli haukata jotain välipalaa, blondit iskee päät yhtee, noora on vajaa:D ! seuraava peli oli 13.40 ssv:tä vastaan.
Kun pelipaikalta päästiin lähtemään, käytiin suihkussa ja vähä laittauduttiin ja sitte mentiin hotellin viereiseen ostoskeskukseen vähän shoppailemaan ja löytyki iha kivoi erilaisii vaatteit ja korui, pistän tonne osast kuvii :)! 
illemmalla sitte mentiin takasin hotelliin ja siellä oltiin sitte yön yli ja aamulla herätys olikinpuol 8 aikoihin. Oli ihan hauska pelata myös virolaisia vastaan, kun näi aikasemmi ei oo tultuu pelattuu ulkomail tai ylipäätää ulkomaalaisii vastaan, oli jees ja voitettiinki viel. loput pelit meni kans jees, hävittii yks kylläki mut toine voitettii, joka nosti fiilistä huomattavasti:)!  sunnuntain pelit saatiin vasta illalla tietoon, että tiedettiin päästiinkö pronssipeliin vai ei mutta sinnehän me mentiin. Voitettiin pronssia ja kaikki oli toosi ilosii, et päästiin mitalleille siel:)! 
nooo pelie jälkee mentii sitttte pistää normivaatteet päälle ja sitte suunnattii bussilla kohti hotellia että käytiin hakemassa muut laukut sieltä ja sitte lähettii satamaa kohti.
Päästiin laivaan ja siellä sattu ja tapahtu vaik mitä, oli ehkä maailman hirveimmät 2 tuntii... mut ei niistä sen enempäää. illalla tultiin 11-12 aikoihin kotiin ja noora tuliki meille yöks.
aamusella herättiin siinä eka 6.40 koska piti mennä jo 8 kouluun, mut todettii ettei jaksettu tulla jo niin aikasin ja sitte mentiiki 10. tuli siinä vähän kiire ku aamunavaus alko 9.55 ja käytiin sitä enne prismas pyörähtääs ja ostamas ja oli kauheet jonot mut kyl me sit just ja just ehittiin:D ! 

























































No tästä vapusta, oli tosi kivaa ja jännää :D muuta en sanokkaa, seura oli jees ja ilta suju hyvin :) 




meijä onnistunu 3 kuva ! 


tilannekuvat.com

nöööörää <3






siinä sitte tältä eräää
<3:llä ELINAA




4 kommenttia: