torstai 17. toukokuuta 2012

Now your're just somebody that i used to know

iltooooooooooooooooi, päätin taas kirjottaa ku oli jotai mist voisin selittää elikkkkkkäs.


tiistai: olin koulus ja reeenaas ja no hmm en kai muut? joo en. 
keskiviikko: no koulus oli ysienpäivä elikkkäs vähä selvennöksenä jos jotku ei tiiä eli 9 luokkalaiset on keksiny omaa ''ohjelmaa'' ja naamat oli kauniis kunnos ku ysit piirteli huulipunal naamat täytee kaikkee tuhruu :Dja iltapäiväl tarkotus olis ollu mennä kait sammattii mut suunnitelmat muuttu ja pääädyin lohjalle utun ja osaks aikaa allun,adin,retun,jimin ja antin seuraa. no meil oli ihan kivaaa vaik vähä satoki ja venailtii utunkaa et saatii mul kypärä. nooooo sitte saatii ja lähettii vähä kiesiiiiiiiiiiiiiiii ja sit käytii sammatis, sinne ja takas sellane 40 km ja sato. oli iha kiva ku tultii sielt joskus puol yhentoist mais ja 11 lähti bussi muijalaa ja oltii iha märkii ja varustuksena oli niinku farkkulegginssit ja huppari ja verkkatakki ni ku mentii utunkaa sit mäkkii istuu siks aikaa ni hytistii ku oli nii perkelee kylmä mut iha vitu hauska fiilis :DDDDDDDDDDDDDd !  no sitte mentiii utulle ja oltii siel ja sit iskä tuli hakee mut sielt pois ja kotona suurinpiirtei heti hyppppäsin sänkyy ja se oli siin. :D 


tänäää torstai olin himas ja silleee ja sit nooora tuli piristää mun iltaa :))) ! oltii  meil ja naureskeltii ja tehtii kaikkee tyhmää eli kaikkee normiii meilt.. ja sit katottii leffaa ja sit se jo lähtiki:( no eipä mul muuuta.
ja huome olis vuoros perjantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, jes. huomise suunnitelmat ei oo iha varmoina jote saa nähä ;) 











<3:llä ELINAA



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti