lauantai 9. kesäkuuta 2012

i want you to miss me like i'm missing you




Jo melkee viikko kulunu ja missä ne kivat rantakelit? 
Viimeviikko on menny suht normaalisti, näin kavereita ja vähä treenaamassa tullu oltuu ja sitte mitähä muuta, välil vähä kotona vaa nukkumas ku ei joinai yöinä oo tullu paljoo nukutttua. 
Tiistaina tuli noorankanssa käytyä vähä salilla reenaamassa ja sen jälkee mentii martinaa syömää, iha näi muuutenvaa ku ei sellane hese tai mäkki ruoka oikee innostanu ja olihan se ruoka siellä sitten hyvää! illemmalla suunnattin moiskuunpäin ja sit oltiiiii petun ja hempankaa. saatii noorankaa ajaa mopoilki ja se oli yllättävän hauskaa & me viel suhtkoht osattii :D! sittttte päätettii lähtee sen jonkuaja päästä sielt ni ne heitti meijät nooralle ja siel oltii sitte loppuilta ja lähettii vähä noorankaa kuvailemaaa ja loppujelopuks päädyttii pellolle.. kyllähä sieltjotai kuvii tuli mut osa sit taas meni vähä ihmeellisiks mut anywaaaaaaaaaay oli kivaa:). 
keskiviikko sovittii retunkaa et se tulee meille ni se sitte tuli siinä aamusella ja sittepä oltii täällä ja se halus nähä kaikkii kivoi vauveli kuvii must mut sad, niit ei kauheesti ollu:( no kummmiski, sitte vaa oltii ja puhutttii kaikkee mielenkiintost. kahen aikoihi lähettii mopol lohjalle ku sil alko hammasläääkäri ja venailin sitä hetken siinä ja senjälkee ku se sieltä pääsi ni mentiin niittekautta asemalle syömää:) ku ruoat oltii saatu syötyy ni mentii kaupaluokse ku siel oli aku, santeri, elias ja vertti. siinä ooteltii, että ne söi ja sit suunnattii kohti asemanpellon pallokenttääää tai mikälie onkaan :D pojat siel pelaili fudist ja sit retu heitti mut keskustaa ku noora kultaseni tuli hakemaa mut. ei mitää muistikuvaa mitä tehtii noorankaa mut jotai kummiski..? toooooooooorstai lähin ostaa mul kypärää ja noora ihmekyllä taas oli mukana. löyty suht jees, ainaki tällee väliaikasesti ja olivaa 95€. sitte oltii nooorankaa iha taivais ku nähtii ihana kevari, rakastuin siihe !! se oli sinine, ja ehkä vähän jätkämäine mut kummiski iha helveti hieno, olis voinu jäädä sinne kauppaa loppupäiväks tuijotttaa sitä :D! sit heitettii noora himaa ku se oli tyhmä & sit menin ite vaa kotii ja sit illemmal vaa reeneihi. oli sit paikat perjantai niin jumis ku ei oo tullu pyöräiltyy aikoihi :D nooo perjantai ku utu oli päässy sielt sen reissult himaa ni näin sitte sitäkin. menin niille ja sit lähettii keskustaa ja oltii siel nikin ja nikonkaa:) no siel se aika sit kulu ja sit ne lähti krillaa ja mä ja utu lähettii utulle päi, ku menin niille yöks mut kävästii aseman kautta ku siel oli sit nuutti, tuukka, nikke, nästi, valtteri, antti ja eero. siel ne jotai sääs ja sit lähettii jonkuaja päästä utulle. yöllä oli tarkotus lähtee viel johonki mut ei siit sit tullukkaan mitää ja loppuilta löhöttii vaa sen huonees ja sillleee. 


joha tuli taaas tekstii mut nice jos joku jakso lukee mut tossa ny viel jotai kuviii koko viiikolta. 








































aww, pikkune otti jillist




<3:llä ELINAA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti