torstai 14. kesäkuuta 2012

When i close my eyes you still make me happy



Moikkkkkamoi! Mitähä tästä viikosta kertois... Ainakin on ollu nyt tänään ja eilen iha mahtavat kelit ja se on iha helvetin jees, että nytte ainaki on kelvannu olla ulkona!! 
Alkuviikosta oon ollu nooooran seurassa ja vietiin mun kamat niillle ja mopoiltiii ja sitte suunnattii keskustaa. siel oli empppu ;) ja lilli tai ne venas petuu ja hemppaa sinne. no kävästii noorankaa syömässä ja sitte oltii niittenkaa jonkuaikaa kunnes tajuttii et tuli vähä kiire lähtee treeneihi ja ei ollu kyytii ja oli aikaa ehtiä nooralle noin 15 minuuttia ja normaalisti meilllä meni 30min, mutta pikkkasen juoksua kehiin ni hienostihha me ehittiin, tuli vaan pikkane alkulämppä;) omien treenien jälkee jäätiin kattomaan nooran ja petunkaa joka  ilmesty tennarille ni peliii. a tiistaina sitte aamusella suunnattiin noorankanssa aamusta salilllle ja kahenaikaan lähettii poies, mut nyt on tullu kokoaja jotenki sellast himmeet reenaus intoo ja se on jees et pääsis viel vähä tällee ''rantakuntoo'' ja etiäppäi mut sittte nähtii petu & hemppa ja dagi keskustassa. Käytiin noorankaa h&m'ässä ja vero modas ja siel rakastuin pariii kivaa paitaa mut ei ollu sitte rahaa ostaa mitää sellasii ku vasta huomenissa saan velkojani takasin :(.
 Siellä keskustas istuskeltii porukal ja juteltiin niitänäitä kunnes alko satelemaan ja sitte mentii Lohjantähtee siks aikaa ja satee loputtua lähettiinki mopoil sitte dagillle, ku pojat halus vähä pelää änäriiiiiii mut loppujen lopuks kyllä löysin itttenikin sieltä pelaamasta.. :DDd MUTTA se oli iha hauskaa vähä kokeilla vaik mitäänhän tietenkään en osannu hehe :p. Kello tuli about 19:20 ja petu ja dagi heitti mut ja nooran keskustaaa jossa toverimme UTU löytyi ja menin senkaa meille ku se tuli yökksiiii ja noora vietiin kotiin.
mun ja utun yö oli jotai nii perkelee ihmeellista :Dddd naurettii tääl iha kuset housuis jollekkki random biiseille mitä löydettii tubest ja se oli vaa jotenki nii hauskaa vaik tällee jälkeepäi ku miettii ni mitä helvettiä me aateltiin? :D kaupan päälle viel lähettii joskus 1-2 aikoihin ikkunasta kiipeemällä juosten ulos yökkärit päällä ja juostiin metsäs mudas ja mentiin maksjoen koululle ku niki tuli sinne.. pääädyttii ajelemaan kolmepääl mopol järnel ja sitte tultii takasi ku alko olee vähä kylmä. takasi kiivettii taas niit tikkaita jotka oli muuten sit puoliks irti melkee jote huhhuh... oli jännää:). ku oltii turvallisesti sisällä, mentii viel datailees siin kolmenaikaan ja naureskeltiin taas ja sitte pariin otteeeseen mentiin pöydän alle piiloo ku luultii et joku tuli mut ei sielt sit oikeesti tullukkaa ketäää... :DDDDd nukkumaan mentiin siiinä 4 pintaan. heräsin ite aikasemmi ku toi yks jatko uniaa sitte vielä parituntii, väsytti siin vähäse mut sit utunki herättyy siirryttii ulos rillautuuuu ja kyl vähä tuli väriii pintaa ja se o jeeeees:) kolmelt lähettii keskustaan ja utu oliki emminkaa ja retu tuli hakee mut rannasta ja mentii senkaa akulle. oltii siel koko päääivä ja iltasel sitte lähin, en jaksa kirjottaa siit ihmeemmi ku säädettii siel kaikkee mut jokatapaukses :D! illan vaa löhösin kotona.
tänäään, torstaina utu tuli taas aamulla meille ja senkaa mentiin rantaan. oli perkeleen noloa ku jarrut vinku sit niin pirusti sittarin mäessä... mut mentii käväsee kaupas ostaa vähä evästä ja sit mentii lietsuu vähä ottaa aurinkooo, no uimaan ei tullu mentyy ku oli se mulle viel vähä liia kylmää:p retu päräytti paikalle mopol ja oli meijänkaa siel ja sitte neljält lähettii ku mul alko reenit 18:00. tuli vähäse kiire mut hyvi ehittii. mut oli meinaa kunno treenit !! tuli sit juostuu nii perkeleesti ku loppu 20 minuuttia pelattii fudist vaikka todelline harrastusha on salibandy. mut nniiiii, oli pitkäst aikaa pirun jees pelaa fudist ja emmä mikää iha paska siin oo jote se oli fun ! huome vaan osaan kuvitella et en ees kävele ku polvienkaa ollu ongelmii ja nyt jo särkee niiiii paljo et ei rajaa.. 

ja ainiin, sunnuntaina olin petun,empun ja nooran seurassa eli tosta löytyy siitäkin sitte kuvii

MUTTA NIITÄ KUVIA VIIKOLTA; 
























<3:llä ELINAA




2 kommenttia: